Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și condiții generale de utilizare a site-ului

  1. Definiții termeni
  2. Drepturi si obligații utilizatori
  3. Exonerarea de răspundere
  4. Limitarea răspunderii
  5. Despre cookies
  6. Clauze legale
  7. Protecția datelor și confidențialitatea informațiilor

 

Folosirea site-ului Mobildon.ro (vizitare, accesare, înregistrare) implică acceptarea în totalitate și necondiționată a Termenilor și Condițiilor, expuși mai jos. Fiind de acord cu aceste condiții de utilizare, utilizatorul își asumă în totalitate drepturi și obligații ce decurg din accesarea site-ului. Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului Mobildon.ro au valoare contractuală.

Mobildon.ro își rezervă dreptul de a modifica și/sau de a actualiza Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează acest site. Pentru utilizarea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor la fiecare utilizare.

 

Drepturi si obligații utilizatori

Drepturi

Vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

 

Limitarea răspunderii

Despre site

Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul, sau pentru problemele cauzate de funcționalitatea conexiunii la internet.

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de indisponibilitatea temporară a serverului de hosting, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru.

În ceea ce privește calitatea, cantitatea sau livrarea produselor comercializate și comandate conform standardelor în vigoare, Mobildon.ro nu se face răspunzător pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care utilizatorul l-ar putea suferi ca urmare a folosirii site-ului, aceasta revenind în exclusivitate partenerilor Mobildon.ro

 

Calitatea produselor și a serviciilor

Produsele comandate și cumpărate prin intermediul site-ului Mobildon.ro, respectiv serviciile conexe, sunt garantate de partenerii noștri. Orice neconcordanță cu așteptările dumneavoastră nu poate fi imputată administratorului site-ului Mobildon.ro. De asemenea, autorizările necesare pentru buna funcționare a acestora și în ton cu reglementările în vigoare cad exclusiv în sarcina partenerilor site-ului, administratorul site-ului nu poate fi tras la răspundere pentru neîndeplinirea acestor condiții impuse de lege.

Scroll to Top